Aktualitások

Bevezettük a pontosfizetes.hu szolgáltatást!

Az Intersoft Consulting Kft.  2015. március 1-től a www.pontosfizetes.hu szolgáltatást vezeti be a kibocsátott kimenő számláinak kezelésére! A szolgáltatás díjmentes és a teljes elszámolási folyamatot támogatja! Kérjük minden kedves ügyfelünket a fizetési határidők pontos betartására!


Infor EPAK – alkalmazás életciklus-menedzsment

2014.05.01. – Új termékkel bővült portfóliónk! Az Infor EPAK megoldásával hatékonyan és magas színvonalon tudjuk támogatni a bevezetések oktatási és dokumentációs feladatait. Olvasson az Infor EPAK megoldásról bővebben!  


P&I LOGA 3 – az új generáció

Ismerje meg a P&I LOGA legújabb generációs változatát! Olvasson a P&I LOGA 3-ról itt! A P&I LOGA 3 már kifejezetten a mobilitást és a kimagasló felhasználói élményt helyezi a középpontba. További információkért keressen minket a lap alján található elérhetőségeinken!


Infor d/EPM – a vállalati teljesítmény menedzsment új dimenziója

Az Infor d/EPM – korábban Infor ION BI – új fejezetet nyit a vállalati teljesítmény menedzsment területén. Olvasson az Infor d/EPM főbb jellemzőiről! Tekintse meg az alábbi videót! További információkért keresse munkatársainkat a lap alján található elérhetőségeinken!  


Megjelent a Canon Therefore 2013 SP1

Megjelent a Canon Therefore 2013 legújabb verziója. Tekintse meg az alábbi videót, és ismerje meg a Therefore 2013 SP1 főbb újdonságait! Keresse munkatársainkat a részletekért, vagy egyszerűen telepítse a iPad, iPhone, vagy Android alapú készülékére a Therefore mobile alkalmazást és képzelje magát a jövő irodájába! A telepítéshez szükséges információkat itt találja.


Therefore 2013 új funkciók. Már önnek is elérhető!

A fejlődés, a fejlesztés sosem állhat meg. Így van ez a Therefore rendszer és a mi életünkben is. Tekintse meg az alábbi videót, és ismerje meg a Therefore 2013 főbb újdonságait! Keresse munkatársainkat a részletekért, vagy egyszerűen telepítse a iPad, iPhone, vagy Android alapú készülékére a Therefore mobile alkalmazást és képzelje magát a jövő irodájába! A telepítéshez [...]


Therefore mobile mindenkinek! (iPad, iPad mini, iPhone és Android készülékekre)

Próbálja ki Ön is már ma, hogy milyen lesz a holnap irodája! 1. Telepítse mobil készülékére  az alkalmazás áruházából ingyenesen elérhető Therefore mobile applikációt.  Therefore™ App  iPhone & iPad készülékekre  (iOS 4.3 vagy újabb  Therefore™ App Android™ 2.2 (Froyo) vagy újabb készülékekre Felhasználói útmutató angol nyelven érhető el a mobil applikációkhoz, innen letölthető. 2. Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy [...]


IBM oktatás kis- és középvállalatok részére (ingyenes, regisztrációhoz kötött)

Az IBM és üzleti partnereinek célja az, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljanak ügyfeleiknek, amellyel segítik a növekvő vállalatok nyereségesebb és sikeresebb működését. Időpont: 2013. május 23. 09:00-14:30 Helyszín: IBM Magyarország székháza IIC oktatóterem, földszint 1117 Budapest, Neumann János u. 1., Infopark „A” épület Parkolás: A környező utcákban ingyenes. Program  08:30-09:00 Érkezés, regisztráció  09:00- Köszöntő [...]


Megjelent a P&I magazin

Megjelent a P&I HR szakembereknek szóló on-line magazinjának legújabb száma! A magazinban az aktuális szakmai trendekről és hírekről olvashat! Kattintson ide!


Canon mobilszkenner promóció

P-208 és P-215 mobil szkennerekhez ajándék hordtáska 2013. június 30-ig. Tekintse meg, hogyan segíthetik a Canon korszerű mobil szkennerei a mindennapi munkáját!   Olvasson a tesztelés tapasztalatairól is!