Csapatunk

Csömöri László, ügyvezető igazgató. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodástudományi szakán végzett kitüntetéssel. Okleveles könyvvizsgálói végzettséggel rendelkezik. Infor FMS SunSystems, Infor ION BI, IBM Open Pages és Canon Therefore rendszerek szakértője.

Kovács Ferenc, szakmai igazgató. Informatikus végzettségét a GDF-en szerezte. Az Infor FMS SunSystems, a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszerek és a Canon Therefore dokumentumkezelési megoldás minősített szakértője.

Németh Gábor, tanácsadó. Közgazdász végzettségét a BGF PSZF-en szerezte. Az Infor FMS SunSystems vállalatirányítási, Infor ION BI és IBM Cognos üzleti intelligencia megoldások minősített szakértője.

Szabó Zoltán, fejlesztő, tanácsadó. Közgazdász végzettségét a BGF PSZF-en, mérnök informatikus végzettségét a Széchenyi István Egyetem műszaki informatika szakán szerezte. Az Infor ION BI, Infor FMS SunSystems, Canon Therefore és MS Dynamics AX  megoldások minősített szakértője.

Sallai Péter, fejlesztő, tanácsadó. Gazdasági informatikus végzettségét a BGF PSZF-en szerezte. Az Infor ION BI, IBM Cognos és a Microsoft Dynamics NAV rendszerek  minősített szakértője.

Káldi János,  fejlesztő, tanácsadó. Villamosmérnöki végzettségét a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. A P&I Loga, a P&I HCM és az X-bér bérszámfejtési és humán erőforrás menedzsment rendszerek minősített szakértője.