Canon Therefore

A Canon Therefore™ információ menedzsment megoldása segít a mindennapi munkafolyamatok során keletkező információk feldolgozásában, különös tekintettel a pontos és gyors információ tárolás és visszakeresés területén.

Az alaprendszer “Best Practice” megoldásain felül, szakértő munkatársaink közreműködésével, a rendszer teljes mértékben az Ön vállalatának az igényeihez igazítható. A Therefore™ információ menedzsment lokálisan telepített megoldásként, illetve felhőszolgáltatásként egyaránt elérhető.

Egy hagyományos, információ menedzsment alkalmazást nem használó irodai környezetben  akár a munkaidejük 54 százalékát is az információk keresésével tölthetik az alkalmazottak! Ez nem csak költségként jelentkezik ezeknél a szervezeteknél, de a produktivitást, az adott vállalkozás alaptevékenységének a hatékonyságát is nagy mértékben rontja.

Gondolja át, hogy  lehetne-e korszerűsíteni az információ menedzsmentet az Ön területén

Amennyiben úgy látja, hogy vállalatának fejlődésre van szüksége ezen a területen, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy segíthessünk.

Tekintsen meg miként fogja támogatni mindennapi munkáját a  Therefore™ információ menedzsment megoldás!

 

Kövessen minket a felhőbe, a jövőbe!

 

Úgy gondolja, hogy a mobil eszközök használata megkönnyítené a mindennapi munkáját?

Mi is így gondoljuk. Mi több, segítünk önnek mindezt kézzelfogható módon megtapasztalni! Önnek mindössze egy iOS, vagy Android alapú mobil eszközre és az alábbi pár lépés végrehajtására van szüksége az élmény átéléséhez.

 

Kövesse az alábbi lépéseket és lépjen be a jövő irodai környezetébe!

1. Telepítse mobil készülékére  az alkalmazás áruházából ingyenesen elérhető Therefore mobile applikációt.

 

Therefore App  iPhone & iPad készülékekre  (iOS 4.3 vagy újabb)

 

 Therefore™ App Android™ 2.2 (Froyo) vagy újabb készülékekre

 

Felhasználói útmutató angol nyelven érhető el a mobil applikációkhoz, innen letölthető.

2. Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy a teszt állomány eléréséhez szükséges bejelentkezési információkat a rendelekézésere bocsáthassuk.

3. Élvezze a mobilitásból adódó előnyöket!