Canon Uniflow

Mi az a uniFLOW?


A uniFLOW a Canon egységes nyomtatás- és beolvasáskezelési megoldása, mellyel

  • Nyomon tudja követni cége nyomtatási költségének az alakulását. A uniFLOW beépített rendszere minden nyomtatási, másolási és beolvasási költséget számon tart. Így pontosan láthatja, hogy ki és mennyit költ, hogyan térülhetnek meg költségei és hogyan takarékoskodhat.
  • Biztonságosan tudja nyomtatni a bizalmas dokumentumokat. A uniFLOW révén a felhasználók bármilyen hálózati nyomtatóra küldhetnek bizalmas dokumentumokat, amelyek nyomtatása csak a személyes jelenlétükben történik meg. Így mindenki szabadon döntheti el, hogy mikor és hol nyomtat, abban a biztos tudatban, hogy a dokumentum biztonságban van.


  • fokozottan védheti az üzleti információit. Az információ kiszivárgása min
    den cég számára nagyon komoly fenyegetést jelent. A rendszer figyelemmel kíséri az összes bizalmas adatot, és megakadályozza a költséges információ-kiszivárgást.


  • Bármilyen mobil készülékről nyomtathat bármilyen nyomtatóra. A uniFLOW segítségével most már hordozható készülékről is nyomtathat. Legyen szó akár helyben, akár felhőalapú alkalmazásokban tárolt dokumentumok nyomtatásáról, lehetővé teheti felhasználói vagy vendégei számára, hogy internetezésre alkalmas mobil eszközeikről nyomtassanak anélkül, hogy ezzel veszélyeztetnék a hálózatot.

  •  
  • Az információ rögzítése és terjesztése most még egyszerűbb. A uniFLOW használatával könnyen és gyorsan olvashat be és tömöríthet dokumentumokat a Canon multifunkciós készülékein, és közvetlenül küldheti el azokat e-mailben vagy különböző fájlrendszerekbe, például a Microsoft SharePointra vagy a Canon Therefore nevű rendszerébe. A személyre szabott munkafolyamatokat a felhasználó a készülékpark bármelyik gépén elérheti, így garantált a következetes felhasználói élmény.