IBM OpenPages

IBM OpenPages GRC Platform

A vállalatirányítás, valamint a kockázat- és megfeleléskezelés integrált megközelítése

Az IBM OpenPages GRC Platform olyan integrált irányítási, valamint kockázat- és megfeleléskezelési platform, amely lehetővé teszi a vállalatok számára a kockázatok és a jogszabályok jelentette kihívások kezelését a vállalkozás egészében. Olyan kulcsfontosságú szolgáltatásokat és funkcionális összetevőket biztosít, amelyek többek között olyan kockázati és megfelelési területeket fednek le, mint a működési kockázatok, az irányelvek és megfelelés, a pénzügyi ellenőrzőeszközök kezelése, az informatikai irányítás és a belső felülvizsgálat.

 

 

Az OpenPages GRC Platform mély betekintést nyújt a szervezeteknek a vállalatirányítás, valamint a kockázat- és megfeleléskezelés területeibe.

  • Igazodik a kockázat- és megfeleléskezelési módszerekhez – a meglévő kockázat- és megfeleléskezelési folyamatok fenntartása mellett javítja az általános hatékonyságot és a teljesítményt.
  • Csökkenti a fejlesztési és telepítési költségeket – nincs szükség egyedi programozásra.
  • Rugalmas és konfigurálható – a jövőbeni kihívások teljesítéséhez szükséges mértékben teszi lehetővé a kockázat- és megfeleléskezelési erőfeszítések bővítését.

Bővebb információért kattintson ide!

Ismerje meg a vezető GRC megoldásokat a Gartner értékelése alapján!

Tekintse meg az IBM Open Pages GRC platform moduljairól szóló pár perces videókat:

Operational Risk Management

IT Governance

Policy and Compliance Management

IBM Solvency II megoldások

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy bővebb információra lenne szüksége az IBM kockázatkezelési megoldásaival kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Az IBM honlapján megtalál minket itt!